- 500 γραμ. φρέσκο τόνο (φέτες)
- 3 φέτες ψωμί χωρίς την κόρα
- 2 αυγά
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
- 1 κούπα ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο
- αλάτι
- πιπέρι
- αλεύρι (για το τηγάνισμα)
Βρέχουμε το ψωμί και το στίβουμε να φύγει το πολύ νερό.
Βάζουμε σε ένα μπωλ και ανακατεύουμε καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Πλάθουμε μικρούς κεφτέδες και τους αλευρώνουμε.
Σ' ένα τηγάνι ζεσταίνουμε αρκετό ελαιόλαδο, τους ρίχνουμε μέσα τηγανίζοντας τους καλά και από τις δυο πλευρές σε μέτρια φωτιά, έτσι ώστε να ψηθεί και το εσωτερικό τους.
Συνοδεύουμε το γεύμα μας με μία δροσερή ντοματοσαλάτα ενώ στα ποτήρια μας έχουμε ούζο ή τσίπουρο.